Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Εύβοια:6 νεκροί και 5 τραυματίες σε τροχαία μέσα σε 2 μέρες!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Από την Παρασκευή μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής σε 5 τροχαία που έγιναν στην  Εύβοια, ο θλιβερός απολογισμός είναι 6 νεκροί και 5 τραυματίες.
Αναλυτικά, την Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι έχασαν τη ζωή τους στη διασταύρωση της Ερέτριας μάνα και κόρη 30 και 10 ετών αντίστοιχα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 8χρονος γιός της.Στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας στο δρόμο Χαλκίδας-Δροσιάς 67χρονος συνεπιβάτης μηχανής έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός, όταν η μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ.
Το Σάββατο, στο δρόμο Χαλκίδας-Προκοπίου, κοντά στο Δερβένι, αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο νεαρός συνοδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός.Το μεσημέρι του Σαββάτου επίσης, 58χρονη έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλα 2 οχήματα. Το τροχαίο έγινε κάτω από τη μεγάλη γέφυρα της Χαλκίδας όταν η 58χρονη οδηγός χωρίς να το αντιληφθεί μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο. Από τη συγκρουση τραυματίστηκαν άλλα 2 άτομα.Στις 5.30΄τα ξημερώματα της Κυριακής, 45χρονος από τη Θήβα παρασύρθηκε στο 4ο χλμ. Χαλκίδας-Αιδηψού από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος, από τη Χαλκίδα. Ο 45χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για διασκέδαση σε ένα από τα μπαράκια της περιοχής